Skolehelsetjenesten

Helsesykepleier 1. - 6. trinn:

Helle Paulik

Tilstede: Alle dager.

Helsesykepleier 7. - 10. trinn:

Anette Bjørnstad
Tilstede: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag.

E-post: skolehelsetjenesten@bsa.oslo.kommune.no

Om skolehelsetjenesten

• Skolehelsetjenesten i bydel Sagene består av helsesykepleier, skolelege og fysioterapeut. Helsesykepleier er tilstede på skolene hver dag, lege og fysioterapeut etter avtale.
  • Tjenesten er et gratis, lovpålagt tilbud for barn og ungdom mellom 5 og 20 år og skal bidra til god helse. Vi tilbyr helseopplysning i klasser og grupper, helseundersøkelser, vaksinasjon, høyde- og vektmåling, undervisning og veiledning.
  • Helsesykepleier snakker også med alle om vold, omsorgssvikt og rusmiddelbruk.
  • Man kan ta kontakt med skolehelsetjenesten for å få råd eller svar på spørsmål om kropp og helse, søvn, kosthold, pubertet, kjærlighet, vennskap, vanskelige tanker følelser, bekymringer eller andre ting du tenker på.
  • Her kan du lese mer om skolehelsetjenesten i Oslo.