Hovedseksjon

Bjølsenelev kåret til månedens anmelder i Boklslukerprisen!

Bokslukerprisen

Her kan du lese Anders' anmeldelse og et kort intervju som ble gjort med han. Vi gratulerer! 

 

Boken «Familien Brattbakk» handler om Sam og familien som flyttet til Gørja, det er kjent for å ikke være et normalt sted. Det kommer masse vinterstormer, barn blir borte, de bare forsvinner! Og det er noe med himmelen …? 

Jeg synes boken er veldig grei og fin, den har bra historie og fine detaljer. Boken er veldig interessant, den får deg til å lure på hva som skjer veldig. 

Teksten sin sterkhet må være at den følger en spesifikk linje, den har en historie som.. folk forsvinner fra Gørja. Dem greide å legge det til teksten nydelig! Alt gir en god mening. 

Teksten sin svakhet må være at den er vanskelig å følge med i teksten, det kan henne at jeg var veldig sliten, men jeg synes det var vanskelig å følge med. Den hadde også veldig mye detaljer, men det hadde litt for mye, ganske avansert. Som f.eks. «Det var ikke spesielt varmt, selv om det bare var tidlig høst, men Karla hadde polstring nok, eller vilje, i alle fall, til å bli sittende der på steinen og stirre og spise.» 

Teksten kunne vært bedre hvis den ekskluderte veldig detaljerte ord om ting. Fordi, hvem liker dette her: «Når jeg skulle spise en bit av brødskiven min så jeg at 332 grader Nord var den litt molden. Er det kanskje på grunn av brødet mitt er ut av dato, hm … «

Jeg anbefaler denne boken til de som liker å lese i et rolig tempo og elsker ekstreme detaljer. 

Terningkast: 4 

 1. Hvordan føles det å være månedens anmelder for september? 

– Det er helt sjukt, jeg kunne ikke tro det. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle reagere så jeg bare ropte i glede. Det er en gang i en livstid det skjer altså.

2. Har du en favorittbok du vil fortelle om?

 Jeg har egentlig ingen favorittbok, men jeg er veldig glad i historiebøker og er glad i disse to seriene her: «Gutta i trehuset» og «Detektivbyrå 2». Men hvis jeg skulle velge fra Bokslukerprisen 2022 må det være «Skallen» av Harald Nortun.

 

Teksten er hentet fra bokslukerprisen.no